Снимка БулфотоКонфликтът между други институции ви забранявам да коментирате. Това не

...
Снимка БулфотоКонфликтът между други институции ви забранявам да коментирате. Това не
Коментари Харесай

Борисов твърди, че няма нищо общо с атаката на Гешев срещу президента Радев и забрани на ГЕРБ да коментират

Снимка Булфото

" Конфликтът сред други институции ви не разрешавам да коментирате.   Това не е наша работа. Имате си дружи ежедневни и доста значими задания. " С тези думи министър председателят Бойко Борисов се обърна към министрите от кабинета преди постоянното съвещание на Министерския съвет, заяви Дарик

Борисов напомни, че единственото, на което неотдавна е реагирал, е да отговори на президент Румен Радев след обвиняванията му, че не е участвал на консултациите по изборния развой.

" Могат да кажат, че сме страна, само че ние не сме. Взех отношение преди, че не съм отишъл на консултациите при президента. Аз не бях поканен. Бяха поканили Томислав Дончев. Ако някой си мисли, че може да ми кани министрите, без да ме уведомява - за мен това е преднамерено и погрешно. Няма случай, в който Радев да ми е изискал министри и аз да съм отказал. Но да не ме каниш, да се опитваш да ми дърпаш хората и да казваш, че Борисов не е отишъл.. Затова тогава писах във Facebook. ", напомни Борисов. 

" В другите тематики не участваме и не вземаме отношение. Като ви питат не отговаряте. Не е наша работа. Реагираме единствено, когато ни атакуван с неистина. ", заключи министър-председателят. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 Варна (преди 39 секунди) Рейтинг: 68165 | Одобрение: 35095 към този момент и децата схванаха, че Бойко Гешев командва страната. Смешно е НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР